Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوود محمدی رئیس اتحادیه صنف حمل و نقل بار سبُک شهری و پیک موتوری در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با جریمه طرح ترافیک برای وانت بار‌ها اظهار کرد: نحوه محاسبه جریمه طرح ترافیک در سال ۹۶ به صورت کلی در طول سال ۶۰۰ هزار تومان محاسبه می‌شد، اما در حال حاضر با سیستم جدید شارژی طرح ترافیک، جریمه‌ها بالغ بر ۵ میلیون تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این جریمه‌ها از سوی شهرداری و معاونت حمل و نقل سازمان طرح ترافیک اعمال می‌شود. بیشتر بخوانید هدف‌گذاری زامیاد برای تولید ۱۰۰۰ دستگاه کامیونت " پادرا پلاس" رئیس اتحادیه صنف حمل و نقل بار سبک شهری و پیک موتوری با ذکر این مطلب که جریمه عوارض‌های ناشی از ورود به محدوده طرح ترافیک گا‌ها از ۵۰۰ هزار تومان تا ۷ میلیون محاسبه می‌شوند بیان کرد: این جریمه‌ها از سمت سازمان ترافیک اعمال می‌شود حتی با توجه به اینکه دیوان عدالت اداری این را غیرقانونی دانسته، اما شهرداری همچنان در مواضع خودش پافشاری می‌کند.
محمدی با اشاره به مشکلات پیش رویی فعالان صنف حمل و نقل ادامه داد: کمبود و گرانی قطعات ماشین، وجود قطعات غیر اصل در بازار و کمبود و یا در دسترس نبودن لاستیک ماشین‌ها از مشکلات بزرگی است که تقریبا تمام رانندگان با آن‌ها مواجه اند.
وی تصریح کرد: تمام این مشکلات در نهایت موجب افزایش هزینه‌های رانندگان می‌شود که این موضوع اخیرا باعث شده تا بسیاری از این افراد از شغل و درآمد‌های ناشی از آن رضایت نداشته باشند.
رئیس اتحادیه صنف حمل و نقل بار سبک شهری و پیک موتوری مطرح کرد: صدور و فک پلاک عمومی برای وانت بارها، پیک موتوری و چرخی‌های بازار از سال ۱۳۶۰ جزو حیطه اختیارات اتحادیه بوده، اما حدود ۳ سال است که شهرداری به این موضوع ورود کرده و این فرآیند باعث ایجاد آشفته بازاری در روند صدور و فک پلاک‌ها شده است.
محمدی با ذکر این مطلب که صدور پروانه فعالیت از سوی شهرداری یک نوع دخالت مستقیم در امور داخلی اتحادیه است، ابراز کرد: پروانه فعالیت طبق کارشناسی و بررسی‌های متعدد تنها برای کسانی که فعال صنفی در آن حوزه هستند باید صادر شود و برای همه رانندگان وانت این اقدام صورت نمی‌گیرد یعنی تفکیک رانندگان باید بر اساس ضوابط اتحادیه صورت گیرد.
وی در پایان اظهار کرد: شهرداری باید هرچه سریعتر دست خود را از فعالیت‌هایی که مربوط به اتحادیه است کوتاه کند تا روند صدور پروانه فعالیت سریع‌تر و دقیق‌تر از سوی اتحادیه انجام گیرد.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وانت بار پیک موتوری شهرداری صنف حمل و نقل پیک موتوری طرح ترافیک وانت بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۶۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی ۴ پارکینگ هسته مرکزی شهر قم

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: طرح هوشمندسازی چهار پارکینگ هسته مرکزی شهر یعنی پارکینگ زائر، پارکینگ شرقی، پارکینگ بهار و پارکینگ شهید کاظمی در شش ماه نخست سال جدید به بهره‌برداری می‌رسد.

علیرضا خلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: یکی از اهداف سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم بهبود خدمات‌دهی در پارکینگ‌های عمومی شهر قم است.

وی با اشاره به اولویت هوشمندسازی در این پارکینگ‌ها افزود: در مناسبت‌ها برنامه ویژه‌ای برای اطلاع‌رسانی مسائل مرتبط با پارکینگ‌ها و تشدید نظارت وجود دارد که در حال پیگیری است.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با بیان اینکه هوشمندسازی پارکینگ‌ها ابتدا در اطراف حرم و هسته مرکزی شهر و سپس در قسمت‌های مختلف شهر مدنظر است، خاطرنشان کرد: بسیاری از تخلفات همچون پرداخت‌های خارج از قاعده و دریافت تعرفه اضافه، دزدی و سرقت خودروها و مقوله‌های مهم دیگر با هوشمندسازی پارکینگ‌ها کاهش پیدا می‌کند.

خلیلی اضافه کرد: در پارکینگ‌هایی که هوشمندسازی می‌شوند، اپراتوری که در ورودی پارکینگ نشسته است دخل و تصرفی در هزینه پارکینگ ندارد و همه محاسبات به صورت هوشمند انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در این سیستم هنگام ورود عکس از پلاک خودرو گرفته تا زمان خروج مطابقت داده می‌شود، همچنین تمام هزینه به شکل سیستمی ثبت خواهد شد و در پایان تنها رمز از راننده می‌خواهند تا از پارکینگ خارج شود.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم تصریح کرد: شکایت‌های زیادی در خصوص دریافت تعرفه‌های اضافی در پارکینگ‌ها به سازمان حمل‌ونقل و ترافیک مخابره می‌شد، اما در حال حاضر با اجرای طرح هوشمندسازی که در بعضی پارکینگ‌ها مثل زائر صورت گرفته است، شکایت‌ها در ماه به یکی یا دو عدد رسیده است.

خلیلی گفت: طرح هوشمندسازی در پارکینگ زائر در پایان سال ۱۴۰۲ به صورت آزمایشی آغاز شد و سال ۱۴۰۳ در باقی پارکینگ‌های هسته مرکزی شهر اجرا می‌شود.

وی افزود: طرح هوشمندسازی چهار پارکینگ هسته مرکزی شهر یعنی پارکینگ زائر، پارکینگ شرقی، پارکینگ بهار و پارکینگ شهید کاظمی در شش ماه نخست سال جدید به بهره‌برداری می‌رسد و در صورت اجرای کامل این طرح، موضوع شکایت‌های مردمی کاهش پیدا خواهد کرد.

کد خبر 749325

دیگر خبرها

  • قضات در راستای کاهش اطاله دادرسی، صدور آرای متقن، دعوت به سازش تلاش کنند
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود
  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • نماینده ایران در فینال غرب آسیا زنده ماند
  • هوشمندسازی ۴ پارکینگ هسته مرکزی شهر قم
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • نصب بیش از ۷۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ اصفهان